Hilde van Garderen volgt Miranda Joziasse op als fractievoorzitter

De fractie en het bestuur van de VVD in Almere maken bekend dat Hilde van Garderen de huidige fractievoorzitter Miranda Joziasse per 3 maart a.s. zal opvolgen.

Miranda Joziasse heeft de afgelopen 7 jaar de fractie geleid. Ze is altijd duidelijk geweest over de maximale periode van 8 jaar dat zij raadslid en fractievoorzitter wil zijn. “ Na twee termijnen is het tijd om het stokje over te dragen en te zorgen voor vernieuwing binnen de fractie” aldus Miranda Joziasse. Met nog één jaar te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen is dit een mooi moment voor de overdracht van het fractievoorzitterschap.

 Miranda Joziasse heeft gedurende 7 jaar de fractie met grote inzet, betrokkenheid en visie geleid. Zij is blij met Hilde van Garderen als opvolgster en is van mening dat zij de fractie met dezelfde inzet en passie voor de stad Almere zal leiden. “Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en ben blij met het vertrouwen dat mijn fractiegenoten in mij stellen” zegt Hilde van Garderen.

 Miranda Joziasse blijft uiteraard als raadslid tot maart 2018 actief binnen de fractie. Irene van Hooff wordt vice-fractievoorzitter