Franco Achtien

Ik wil Flevoland laten aansluiten op het Randstedelijke gebied.
ik ben Franco Achtien, 36 jaar, werkzaam als officier der Mariniers bij het ministerie van Defensie en daarnaast parttime ondernemer in projectmanagement. Ik woon sinds 2012 samen met mijn vrouw Denise en onze 4 dochters in Almere tussen de Vaarten. Ik ben sinds 2019 verkozen als lid van de Provinciale Staten van Flevoland.

Aansluiting op het Randstedelijke gebied, waar oog wordt gehouden voor het landelijke deel van de polder: dat is waar ik voor sta in Provinciale Staten! Als rasechte liberaal zet ik mij al meer dan zes jaar in voor de partij; zowel gemeentelijk als provinciaal en landelijk. Ik ben trots dat ik iedere keer mijn bijdrage heb kunnen leveren. Eerst als bestuurslid van het netwerk Almere, daarna als bestuurslid van het landelijke netwerk ‘de impact van verandering’ en door de jaren heen als campaigner en later campagneleider.

Als gemiddelde Nederlander met een gezin, druk sociaal leven en een carrière weet ik heel goed wat voor de inwoner belangrijk is. Daarom wil ik de maatschappij inrichten op de behoefte van de inwoner. Onze maatschappij moet aansluiten op de vrijheid die wij als inwoners willen hebben; ik ben dan ook wars van betutteling en vind dat iedereen de ruimte moet krijgen om zijn leefomgeving in te richten op een manier die hem of haar het beste lijkt!