Solliciteer voor de gemeenteraad

De Tweede Kamerverkiezingen zijn voorbij en de volgende verkiezingen staan alweer voor de deur. Op 21 maart 2018 gaan de stembussen weer open en kan er binnen onze gemeente gestemd worden op leden voor de gemeenteraad. Ben jij geïnteresseerd en misschien wel dé kandidaat die wij zoeken? En wil jij je namens de VVD inzetten voor de inwoners van Almere? Overweeg dan te solliciteren voor de gemeenteraad namens de VVD.

Aanmelding dient te gebeuren uiterlijk vóór 1 september 2017, maar gewenst is vóór 1 mei 2017. Dit kan digitaal door een e-mail te sturen naar secretariaatvvdalmere@gmail.com. 

Je dient een getekend kandidaatstellingsformulier in te vullen (te vinden op mijnvvd.nl), een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen (kijk hiervoor op mijnvvd.nl hoe je deze specifiek kan aanvragen), een motivatiebrief, drie referenties en een (profiel) foto.

Uiteraard dien je te voldoen aan de voorwaarden en profiel conform het door de Algemene Ledenvergadering van 28 maart jl. vastgestelde kaderstellend advies (ook deze is te vinden op mijnvvd.nl).

Houdt er rekening mee dat je twee gesprekken en een groepsopdracht moet uitvoeren in mei/juni en september. 

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met het bestuur.