De Almeerse VVD lanceert aangiftemeldpunt.nu

Voor de Almeerse VVD is de maat vol! Na herhaaldelijke aandacht blijven ons berichten bereiken van inwoners die in verschillende situaties geen aangifte konden doen. “Onacceptabel”, aldus fractieassistent Ulysse Elian. De VVD in Almere lanceert daarom een meldpunt via aangiftemeldpunt.nu en roept inwoners op om hun verhaal met ons te delen.

“De afgelopen jaren hebben wij herhaaldelijk bij besprekingen in de gemeenteraad van Almere aangegeven dat burgers altijd aangifte moeten kunnen doen en dat wij er van uitgaan dat aangiftes serieus worden genomen. Dit blijkt nog steeds niet het geval”, aldus Ulysse Ellian. “Daarom lanceren wij een aangiftemeldpunt. Langs deze weg vragen wij aan inwoners om hun ervaringen met ons te delen over het doen van aangifte bij de politie.”

Ellian: “Wij willen nu weten of burgers in Almere echt altijd aangifte kunnen doen. Met ingewikkelde cijfers en vragen komt die duidelijkheid niet. Daarom vragen wij nu middels een meldpunt aan inwoners om hun ervaringen met ons te delen over het doen van aangifte.”

Alle verhalen van inwoners zullen worden gelezen. Vervolgens gaat de Almeerse VVD nogmaals het aangiftebeleid van de politie op de agenda zetten.


Zet cookies aan om de video te tonen.