3 redenen om mee te doen met de Almeerse VVD

1. Je bent een trotse Almeerder die zich voor de stad wil inzetten

Almere is een stad in beweging. Een stad waar het goed is om te wonen, werken, studeren en leven. We kunnen trots zijn op onze prachtige stad. De Almeerse VVD zet zich iedere dag weer in om Almere veiliger, aantrekkelijker en liberaler te maken. Klink goed, toch?

2. Je zit vol energie en optimisme en wil niet alleen maar schreeuwen langs de zijlijn

Wil jij je samen met ons inzetten voor de toekomst van de stad? Niet door langs de zijlijn te schreeuwen, maar door je actief in te zetten voor de VVD. Kom langs bij onze activiteiten en ga met ons in gesprek. Doe mee met de campagne en laat mensen zien dat jij je samen met ons wil inzetten voor een nog mooier en bruisender Almere. Doe je mee?


via GIPHY

3. Je wil je mouwen opstropen en aan de slag voor de toekomst van Almere

Bij de Almeerse VVD stropen wij de mouwen op en gaan wij aan de slag voor de toekomst van onze stad. Wij organiseren activiteiten om samen met onze leden en geïnteresseerden te discussiëren over hoe wij onze stad nog liberaler kunnen maken. Met de komst van de gemeenteraadsverkiezingen is hulp meer dan welkom. Ook na de verkiezingen blijven we graag met je in gesprek. Denk samen met ons mee en zet je actief in. 

Klik hier en doe mee!

Wij nemen spoedig contact met je op om nader kennis te maken en je meer te vertellen over de Almeerse VVD.