Maak kennis met de nieuwe fractie

Aankomende donderdag vanaf 20:00 uur zullen alle nieuwe raadsleden in Almere worden geïnstalleerd tijdens een openbare vergadering in het stadhuis. Voor de Almeerse VVD gaan acht raadsleden en twee fractieassistenten aan de slag voor de toekomst van onze stad.

Tijdens een eerste fractievergadering is Hilde van Garderen gekozen als de nieuwe fractievoorzitter. Ulysse Ellian is gekozen als vicefractievoorzitter. Verder gaan Colette Holter, Koen Bokhorst, Mark de Kuster, Jimmy van der Vliet, Joep Kramer en Michael ter Riet aan de slag voor de toekomst van onze stad.

Naast onze raadsleden zijn Mieke Boogers en Kevin Franken door de fractie gekozen als de nieuwe fractieassistenten.

Maak kennis met de fractie van de Almeerse VVD

Ulysse was in de vorige fractie woordvoerder Openbare Orde & Veiligheid en voert al sinds 2014 het woord namens de VVD. Daarnaast is Ulysse advocaat in Almere.

Colette woont sinds kort met haar man en drie kinderen in Almere Duin en is werkzaam als interim manager. Koen is 26 jaar, student in Almere en was fractieondersteuner en campagneleider voor de Almeerse VVD. Mark is specialist in de inrichting van de openbare ruimte.

Joep zet zich al jaren in voor de stad. Hij was van 2003 tot 2015 Statenlid voor de VVD in Flevoland. Jimmy is zelfstandig ondernemer in de horeca en woont al 32 jaar in Almere. Michael is als teammanager werkzaam bij Talent in Opleiding en een bekende in de Almeerse sportwereld. 

De fractie van de Almeerse VVD:

Raadsleden

Hilde van Garderen (fractievoorzitter)

Ulysse Ellian (vice-fractievoorzitter)

Colette Holter

Koen Bokhorst

Mark de Kuster

Joep Kramer 

Jimmy van der Vliet

Michael ter Riet

Fractieassistenten

Mieke Boogers

Kevin Franken