VVD-Wissel; Michael bedankt! Welkom Aileen!

Aileen Oostveen neemt het stokje over van Michael ter Riet. Afgelopen zomer heeft Michael de balans opgemaakt en is tot de conclusie gekomen dat het raadswerk niet meer te combineren is mijn zijn nieuwe baan en zijn gezinsleven. Het is algemeen bekend dat raadswerk veel tijd vergt. In de afgelopen jaren heeft Michael zijn tanden gezet in de stevige dossiers van het Sociaal Domein en heeft hij zich ingezet voor de Sport in Almere. Binnen de fractie is er alle begrip voor zijn keuze. De waardevolle inbrengen van Michael in de fractie en in de raad gaat zeker gemist worden. Aileen Oostveen volgt Michael op. Zij stelt zich voor:

Wie is Aileen?
Sommige van jullie kennen mij misschien al vanuit mijn functie als bestuurslid social media, inmiddels ex-bestuurslid. Ik ben Aileen en ik ben een echte Almeerse, 27 jaar geleden ben ik geboren in het Flevoziekenhuis en eigenlijk mijn hele leven, behalve mijn studietijd in Almere gewoond.


Waarom de VVD?
Ik ben lid geworden van de VVD omdat ik geloof in de liberale uitgangspunten van de VVD. Je bent als individu zelf verantwoordelijk voor wat je van je leven maakt, en alleen indien nodig kan je leunen op de overheid. In de kern ben jij de aangewezen persoon om iets te maken van je leven. Dit gedachtegoed is het beste terug te vinden bij de VVD.


Wat ga je doen bij de VVD?
Ik heb me reeds iets meer dan 2 jaar ingezet voor het bestuur en ik maak nu de overstap naar raadslid, iets wat ik heel spannend vind maar wat me ook voornamelijk heel leuk lijkt. Ik wil in zijn geheel van Almere een nog mooiere stad maken. Iedere stad heeft zo zijn eigen issues maar als iemand die is opgegroeid en meegegroeid met deze stad, ben ik ook een inwoner die tegen de grenzen van Almere is aangelopen.  Ik heb er onwijs zin in om bij te kunnen dragen om deze grenzen te verleggen.