Colette Holter lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 2022

De leden van de Almeerse VVD hebben huidig fractievoorzitter en gemeenteraadslid Colette Holter benoemd tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. “Het bestuur ziet in Colette een gedreven en enthousiaste lijsttrekker die samen met de kandidaten de Almeerse VVD op een krachtige manier zal weten te positioneren tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Colette met het team een fantastisch verkiezingsresultaat zal neerzetten ”, aldus bestuursvoorzitter Monique van den Berg.

Monique vervolgt: “Colette heeft het afgelopen jaar als fractievoorzitter van de fractie de Almeerse VVD regelmatig op positieve manier onder de aandacht weten te brengen. In het bedrijfsleven heeft zij diverse leidinggevende functies vervuld en zij weet de verbinding op te zoeken wanneer dat nodig is, zonder het doel uit het oog te verliezen.”

Colette Holter: “Het is een hele eer om te zijn benoemd als lijsttrekker voor de VVD in Almere. Ik kan niet wachten om samen met het team Almeerse VVD aan de slag te gaan in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Ik wil dat de komende tijd samen gaan doen met de Almeerders door veel gesprekken te voeren en vaak de stad in te gaan samen met een geweldig team. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!”.

Achtergrond

Colette is sinds 2018 actief in de politiek voor de Almeerse VVD en volgde begin 2021 Ulysse Ellian op als fractievoorzitter die werd benoemd tot lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Ze is op dit moment woordvoerder Floriade, veiligheid en handhaving en combineert haar raadswerk met haar werk als manager klantenservice waarbij ze is gedetacheerd bij de Bijenkorf. Daarnaast is Colette getrouwd, heeft drie kinderen en woont met het gezin met heel veel plezier in Duin, Almere Poort.