Raadslid Mark de Kuster draagt het stokje over aan Arnold Slot

Mark zit sinds 2018 in de raad namens de Almeerse VVD.

Mark de Kuster: “Als raadslid heb ik mogen bijdragen aan de ontwikkeling van Almere, samengewerkt met fijne mensen en een hoop geleerd. Ik ga het werk en mijn collega’s missen. Het besluit neem ik met volle overtuiging, in het besef dat het goed is om na zo’n lange tijd de verantwoordelijkheid over te dragen en me te storten op nieuwe uitdagingen.”

We kennen Mark als een vastberaden politicus en hij zal gemist worden vanwege zijn kwaliteiten op inhoud en proces. Hij was onder andere lid van het presidium, heeft drie jaar als vicefractievoorzitter de fractie ondersteund en heeft inhoudelijk bijvoorbeeld de problemen rondom riolering in Oosterwold aan het licht gebracht. Verder worden door een voorstel van Mark in Twentsekant in Almere Hout 1500 woningen ontwikkeld, en gaat Almere voor een IJmeerweg en Almeerse wadden. We bedanken Mark voor zijn tomeloze inzet.

Colette Holter nam vanwege ziekteverlof tijdelijk de zetel van Koen Bokhorst over. Aangezien Koen’s verlof langer zal duren, neemt Jenny Vreeken het stokje over van Colette. Jenny zal net als Arnold aankomende donderdag worden beëdigd.