Vertrek Arno Visser

ijkaanpak, werkte onder andere  aan de herontwikkeling van het centrum van Almere Buiten, richtte zich bij sport en cultuur vooral op het ontwikkelen van talenten en bracht het beheer van onze stad verder op orde.

Na de verkiezingen van 2010 werd hij wethouder van Financiƫn. Zijn inzet heeft ervoor gezorgd dat Almere een goede financiƫle positie heeft. Ondanks noodzakelijke zware bezuinigingen maakte hij het mogelijk om extra te investeren in veiligheid, onderwijs en economie. Allemaal speerpunten voor de VVD. Hij laat Almere achter met een goede begroting voor 2013 en een gezond meerjaren perspectief. Voor al zijn inzet zijn wij hem dankbaar.

Arno heeft zich in onze lokale politiek ontwikkeld tot een allround wethouder met een zeer goed politiek instinct, welke zelfs door de oppositie geregeld geroemd werd om zijn handelen en bereidheid om ook naar andere standpunten te luisteren. Zijn liberale kijk op zaken hebben wij in zijn voorstellen teruggezien, zoals over de rol van de gemeente op verschillende beleidsterreinen.

Met het vertrek van Arno zullen wij een liberaal in hart en nieren, die zich graag met alles bemoeide en veel betekend heeft voor de VVD Almere, moeten missen.

Donderdag 31 januari a.s. van 16:00 tot 18:00 wordt er door de gemeente een afscheidsreceptie georganiseerd in het restaurant bij de Schouwburg.  Ook u kunt daar afscheid van Arno nemen.